top of page

Flanders Fields Chapter Belgium Ride Out 

23 juni 2024

 

De "Ride Out" van het HOG Flanders Field Chapter is een jaarlijkse motorrit die georganiseerd wordt door onze sponsoring Dealer “Harley Davidson West – Flanders”. 

Deze rit is niet zomaar een gewone toertocht, maar een evenement dat doordrenkt is van kameraadschap, passie voor motorrijden en een gedeelde liefde voor de iconische Harley-Davidson motoren.  Deze ervaring willen we graag delen met rijders van andere motormerken die ook van harte welkom zijn. 

 

De route van de Ride Out wisselt jaarlijks en neemt de deelnemers mee door de schilderachtige landschappen van Vlaanderen, langs historische plaatsen en pittoreske dorpjes. Vaak worden de routes zorgvuldig uitgekozen om de rijders een combinatie van uitdagende wegen en adembenemende uitzichten te bieden. De ritten zijn ontworpen om zowel beginnende als ervaren rijders te plezieren, met een goede balans tussen rijplezier en veiligheid.
De rit wordt gereden in één groep onder de deskundige begeleiding van Road Captains. 

 

Een kenmerkend aspect van de Ride Out is de sterke nadruk op kameraadschap en gemeenschap. Deelnemers komen niet alleen uit Vlaanderen, maar soms ook uit naburige landen, wat zorgt voor een diverse groep van motorliefhebbers die hun ervaringen en verhalen delen. Voorafgaand aan de rit is er een briefing waarin de route en veiligheidsvoorschriften worden besproken. 

 

De Ride Out  is niet alleen een gelegenheid om de wegen onveilig te maken, maar ook om nieuwe vriendschappen te sluiten en de banden binnen de Harley-Davidson gemeenschap te versterken. Het is een evenement waar rijders naar uitkijken, niet alleen voor de sensatie van het rijden, maar ook voor de unieke ervaring van het samenkomen met gelijkgestemden die dezelfde passie delen.

 

Deelnemers van de Ride Out ervaren een gevoel van vrijheid en verbondenheid dat alleen motorrijden kan bieden. De rit symboliseert de kernwaarden van de Harley Owners Group: vrijheid, avontuur, en broederschap. Het is een viering van de rijke cultuur en geschiedenis van Harley-Davidson en een eerbetoon aan de geest van de open weg.

 

Praktisch:


Adres

Harley Davidson West-Flanders

Kachtemsestraat 253

8800 Roeselare

 

  • Doors open at 9:00 AM

  • Start Ride Out 10:30 AM

 

Er zijn 2 formules:

 

  • Deelname Ride Out € 25

(Ontbijt, middagmaal, namiddag consumptie)

 

  • Deelname Ride Out € 45

( ontbijt, middagmaal, namiddag consumptie, avondmaal)

Betaling kan enkel ter plaatse. 

 

Download hier je vrijwaringsdocument en breng het de dag van de ride out mee.  Op deze manier verloopt jouw inschrijving ter plekke vlotter. 

bottom of page